Considerați că împotriva lui George Simion se face poliție politică?

View Results

Loading ... Loading ...

George Simion este un tânăr politician român ce a devenit cunoscut datorită activismului civic în ceea ce privește unirea dintre România și Republica Moldova.

Mesajul Basarabia e România este cel mai cunosc mesaj pe care acesta la adus în spațiul public.

Deși a reușit să adune în stradă zeci de mii de români, clasa politică nu a luat nici o măsură așa că s-a decis să se lanseze în politică.

Citește despre cum Nicușor Dan a făcut o afirmație controversată dar adevărată: sunt niște panarame.

Mai întâi a participat ca și independent la alegerile europarlamentare, postură din care a reușit să adune peste 100 000 din voturile românilor. Ulterior a format partidul Alianța pentru Unirea Românilor, un partid nou, plin de oameni tineri.

Se consideră că acest partid este unul naționalist de dreaptă. Ei consideră că sunt doar un partid al tinerilor patrioți români, un partid antisistem, adică împotriva sistemului politic corupt care a devalizat România în ultimii 30 de ani.

Citește și acest articol controversat despre mareșalul Ion Antonescu. A fost el salvatorul evreilor sau un criminal cu sânge rece?

De câteva zile George Simion protestează în Piața Victoriei. El acuză partidele politice parlamentare că se află într-o înțelegere perfectă și doresc să mențină România în sărăcie și hoție.

Asupra lui George Simion au fost executate în aceste zile mai multe perchezii sub diverse pretexte, însă nici o acuzația nu s-a dovedit a fi reală.

Citește și despre cum se face poliție politică împotriva lui George Simion.

 • Președintele României intervine frecvent în bătălia politică internă. Ar trebui Iohannis demis pentru încălcarea constituției?
  Președintele României se comportă mai mult ca și președintele PNL. În lipsa unui lider politic capabil să ridice partidul, Klaus Iohannis forțează intervenția sa în viața politică internă încălcând astfel constituția țării și care cere să îi reprezinte pe toți românii. Din acest punct de vedere Iohannis nu este cu nimic mai presus decât fostul președinte, Traian Băsescu, care de asemenea folosea funcția publică pentru a putea ajuta partidul care îl generase: PDL. Acum PDL nu mai există, a fost închis de către electorat, însă s-a ascuns în PNL, partid pe care l-a preluat aproape în totalitate. Așa cum se […]
 • SONDAJ. Sunteți de acord ca Diana Șoșoacă să vă reprezinte în parlament din partea AUR?
  : Avocatul Diana Iovanovici Șoșoacă candidează pentru postul de senator în Iași din partea AUR. Ea s-a alăturat patriotului George Simion într-un proiect politic nou, cu oameni tineri și profesioniști. Diana Șoșoacă și George Simion sunt doi luptători pentru drepurile românilor cunoscuți.
 • Sunteți de acord să vă vaccinați împotriva covid?
  Începând cu luna decembrie în lume începe vaccinarea oficială împotriva noului tip de virus. Nu știm încă dacă și când serul va ajunge și în România.
 • Cu ce partid vei vota în duminica alegerilor?
 • Pe cine vor alege moldovenii președinte în turul II?
  În această duminică a avut loc turul I al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova. Igor Dodon a fost depășit la limită de către Maia Sandu. Surpriza a fost reprezentată de alegătorii din Europa și care au venit în număr mare la vot.
 • Considerați că imunitatea parlamentară ar trebui eliminată?
  Daniel Bănicioiu este acuzat de către procurori de acte foarte grave de corupție. De 30 de ani de se tot discută despre imunitatea parlamentară, această devenind modul prin care politicienii corupți se ascund de justiție.
 • Ar trebui ca BOR să permită pelerinajele creștine în timpul pandemiei?
  Societatea românească este iar împărțită de clasa politică și alte instituții românești. Poate statul român lua măsuri dictatoriale fără consultarea celor afectați, mai ales dacă vorbim de limitarea unor drepturi fundamentale?
 • Sondaj. La credință și în biserică NU este voie dar la vot DA?
  : Guvernul României a întrerupt pelerinajul anul ce se desfășura la Iași pentru celebrarea sărbătorii sfintei Parascheva. Dar nu este această măsură un dublu standard din moment ce cu doar câteva zile înainte președintele și toți politicienii ne îndemnau la vot într-un număr impresionant că este sigur? Sunt românii mințiți și se împiedică accesul lor la credință sau au fost mințiți să vină la vot, dad votul nu a fost sigur și tocmai de aceea a crescut numărul de îmbolnăviri?
 • Rezultate. Peste 95% cred că AUR va intra în parlament
  În cadrul unui sondaj realizat de către Political.RO peste 95% dintre respondenți au declarat că ei consideră că partidul condus de către George Simion, AUR, va intra în parlament. Alegerile parlamentate se va vor desfășura pe data de 6 decembrie. Iată mai jos sondajul: 95% cred că AUR va intra în viitorul parlament.
 • Guvernul român să dea bani la presă sau către spitale?
  : Guvernul României a dat zeci de milioane de euro către presa din România. Este vorba de o subvenție fățisă pentru susținerea în campania electorală. În acest timp crește numărul de persoane infectate și mai ales al celor care au intrat la terapie intensivă. Locurile sunt aproape ocupate și vine o criză majoră în sănătate. Problema la locurile de terapie intensivă este aceea că ele se ocupă și multe vieți nu se vor putea salva. Guvernul Orban a avut suficient timp ca să investească în spitale dar nu a făcut acest lucru.
 • Are șanse AUR-ul lui George Simion să intre în parlament?
  Astăzi a avut loc în București o manifestație care a surprins pe toată lumea: mii de persoane cu steaguri tricolor au cerut Dreptate pentru România. Este vorba de membrii de partid și simpatizanții AUR, Alianța pentru Unirea Românilor. AUR este un partid nou apărut condus de către George Simion și Claudiu Târziu. Sondajele de opinie ocolescu acest partid antisistem, iar presa tradițională evită să amintească de el. Cu toate acestea peste 3 000 de români au ieșit astăzi în stradă ca să susțină noua mișcare politică. Peste 2 luni au loc alegerile parlamentare. Votul din data de 6 decembrie este […]
 • Care partid politic a ieșit câștigător din aceste alegeri locale?
  În această duminică s-au încheiat alegerile locale pentru stabilirea celor care vor conduce localitățile și județele în următorii 4 ani. În fața cetățenilor s-au prezentat partide vechi precum PSD, PNL, UDMR dar și partide noi precum Alianța USR PLUS și AUR(Alianța pentru Unirea Românilor). Bătălia a fost una puternică, în care cei care au dominat România în ultimii 30 de ani au încercat să se impună prin forță și de multe ori prin fraudă. Cu toate acestea au avut loc schimbări majore, relevante, mulți primari și președinți de consilii județene și-au pierdut funcția.
 • Sondaj. Considerați că PSD, PNL sau USR pot scoate România din colapsul administrativ actual?
  În această duminică vor avea loc alegeri locale. Românii vor trebui să își aleagă primarii, consilierii și pe cei care conduc județele țării. La 30 de ani de la revoluția oferta politică nu este modificată. PSD, PNL și USR conduc România dar se face mai mult circ decât administrare. Partidele nu reprezintă pe români ci grupurile interne de interese.
 • Considerați că România ar trebui să taie tăierile de păduri timp de 5 ani?
  În ultimii ani, o dată cu deschiderea fabricilor austriece de prelucrare a lemnului, cantități impresionante de păduri sunt tăiate în mod ilegal. În cele din urmă ele ajung la gaterul austriac fie cu acte false fie sub forma unor importuri fictive de material lemnos. Se estimează că peste 70% din tăierile de păduri se fac în România în mod ilegal. Situația a devenit una catastrofală și pare că numai o măsură radicală ar mai putea opri acest proces.
 • Sondaj. Se face politică împotriva lui George Simion?
  George Simion este un tânăr politician român ce a devenit cunoscut datorită activismului civic în ceea ce privește unirea dintre România și Republica Moldova. Mesajul Basarabia e România este cel mai cunosc mesaj pe care acesta la adus în spațiul public. Deși a reușit să adune în stradă zeci de mii de români, clasa politică nu a luat nici o măsură așa că s-a decis să se lanseze în politică. Citește despre cum Nicușor Dan a făcut o afirmație controversată dar adevărată: sunt niște panarame. Mai întâi a participat ca și independent la alegerile europarlamentare, postură din care a reușit […]
 • Considerați că 3kM de cale ferată în 30 de ani reprezintă o performanță notabilă?
  Președintele României, Klaus Iohannis, împreună cu premierul României, Ludovic Orban, au inaugurat astăzi o bucată de cale ferată ce va asigura legăta între Gara de Nord și aeroportul Otopeni. Așa cum spunea și președintele Klaus Iohannis această cale ferată reprezintă singurii 3kM de cale ferată recepționați după 30 de ani de democrație. Nu mai punem aici faptul că mii de kilometri au fost abandonați și nu mai sunt utilizabili.
 • Sondaj. Sunteți de acord să reducem numărul de parlamentari la 150 și de restul să construim autostrăzi?
  La momentul de față există 465 de parlamentari împrăștiați prin multe partide politice și prin două camere: Senat și Camera Deputaților. Ambele camere sunt greoaie, procesul legislativ este dificil, parlamentarii mai mult stau decât muncesc. România cheltuie anual sute de milioane de euro pentru a putea acoperi birourile de parlamentari. Ce s-ar putea face cu acești bani? Păi am putea construi autostrăzi sau spitale regionale moderne în care românii să fie tratați.
 • Sondaj. Sistem antiaerian vechi de 50 de ani sau dublarea alocațiilor pentru copii?
  România a recepționat astăzi un sistem antiaerian de rachete Patriot. Sistemul nu și-a dovedit niciodată eficiența în cadrul unui conflict armat, el fiind mai vechi de 50 de ani. Există câteva state ce au dispus de acest sistem de apărare antiaeriană dar cei care l-au comandat au sfârșit sub o ploaie de bombe trimise de americani sau de către ruși… Sigur că americanii au spus că i-au făcut un upgrade, dar gândeți și voi singuri ce înseamnă să faci upgrade unei mașini de acum 50 de ani sau unul calculator de acum jumătate de secol. Cam toți românii pricep că […]
 • VOTAȚI apoi SHARE. Ar trebui ca Mandachi să se bată cu Godină în ring?
  Schimb extrem de dur purtat în mediul online între antreprenorul Ștefan Mandachi și polițistul bugetar Marian Godină. Ambii sunt văzuți de către români ca doi mari eroi, însă se pare că România este prea mică pentru cei doi. Și-au aruncat între ei cuvinte grele, nervoase, poate chiar incalificabile: nemasturbat, pervers, bișnițar, mucea, miliționer, vibrator… Vedeți pe 4media.INFO tot discursul plin de ură și injective.
 • Eșecul lor, nu al nostru: 9 ani întârziere pentru construcția metroului din Drumul Taberei
  Astăzi zeci de politicieni s-au prezentat la gura de metrou din Drumul Taberei pentru a putea face poză cu una din principalele minuni ale lumii contemporane: întârzierea cu doar 9 ani a finalizării lucrărilor la metroul din Drumul Taberei. Dar atenție, circulația metroului pentru publicul larg nu este încă accesibilă, s-a făcut doar puțin teatru înainte de alegerile locale. Da, ați auzit bine, 9 ani nu este termenul de execuție ci perioada cu care s-au întârziat niște lucrări ce au fost începute în timpurile străvechi ale lui Ceaușescu. În această perioadă partidul comunist chinez a construit zeci de mii de […]
 • Ar trebui copiii să poarte mască în școli?
  De luni se începe școala în România. Pandemie nu a trecut, numărul de persoane infectate și decedate este într-o creștere rapidă. Persoanele cele mai sensibile sunt cele în vârstă, dar și persoane fără nici o problemă medicală pot fi afectate. Numărul de cazuri identificate la copii este extrem de scăzut, neglijabil. Cu toate acestea s-au instaurat măsuri speciale în școli. Se pune întrebarea logică dacă cei mici ar trebui să poarte mască și dacă acest lucru nu va face mai mult rău decât bine sănătății copiilor. Nu va fi afectat negativ și procesul educativ?
 • Guvernul liberal ar trebui să dubleze alocațiile sau să subvenționeze Untold și Neversea
  Guvernul României a refuzat să aplice o lege votată de parlament și care viza dublarea alocațiilor pentru copii de la 150 de lei până la 300 de lei. În acest timp liberalii au dat zeci de milioane de euro subvenție către ziarele și televiziunile din România, șpagă pentru atitudinea pozitivă față de partid. Credeați că nu are guvernul bani? Atunci de ce se împrumută cu 1000 de euro pe secundă? Știți ce și-au mai propus liberalii: sa subvenționeze, adică să întrețină, să dea bani de la români, pentru festivalurile profitabile Untold și Neversea precum și altele asemenea. Vorbim de festivaluri […]
 • Sunteți de acord ca finanțarea de către stat a partidelor politice să continue?
  Aproape 60 de milioane de lei este suma primită în septembrie de către partidele politice ca și subvenție din partea statului român. Deși este o sumă impresionantă de bani ea reprezintă doar fracția lunară. Partidele folosesc acești bani pentru a-și consolida puterea și nu pentru a da românilor o bună guvernare. Ce se putea face cu această sumă mare de bani? În primul rând se puteau crește alocațiile pentru copii sau s-ar fi putut construi grupuri sanitare pentru școlile din satele abandonate de autorități. În România lucrului bine făcut peste 30% din școli nu au grupuri sanitare civilizate și peste […]
 • Considerați că poliția și judecătorii ar trebui să fie mai duri cu membrii clanurilor interlope?
  În ultima perioadă de timp observăm un val al fărădelegilor comise de membri ai clanurilor interlope. Vedem asasinate, răfuieli cu pistoale, cuțite și săbii, vedem crime făcute la comandă. Nimic nu mai pare astăzi sigur și peste acest lucru vedem polițiști și procurori stând la aceeași masă cu clanurile interlope, vedem politicieni ce se văd cu persoane rău famate, vedem membri au poliției române ce se întâlnesc în miez de noapte cu clanurile interlope. Poliția nu doar că pare că a scăpat de sub mână acest fenomen, dar în majoritatea cazurilor se pare că vorbim de complicitate.
 • Putea Oprișan să construiască un domeniu de 3 milioane de euro din muncă cinstită?
  Marian Oprișan, declarat baron de Vrancea, unul dintre ultimii baroni ai României alături de Gheorghe Flutur, are un domeniu de 3 milioane de euro. Sâmbătă după amiază Marian Oprișan a avut o vizită mai puțin așteptată : un grup de tineri au protestat în fața casei. Protestul a fost organizat de către George Simion, copreședintele AUR. Acesta a cerut poliției să nu mai amendeze pe români și să apere pe infractori. George Simion a cerut explicații publice cu privire la averea fabuloasă realizată de Oprișan pe numele mamei sale. Conform declarației de avere Oprișan nu este proprietarul domeniului ci mama […]
 • Sunteți de acord cu traseisemul politic de la PSD la PNL?
  În timpul votării moțiunii de cenzură patru din parlamentarii PSD nu s-au prezentat la ședință. S-a decis excluderea lor din partid. Dar nu aceasta este coliga de pe tort ci faptul că aceștia au plecat imediat după moțiunea de cenzură de la PSD la PNL. Să nu uităm că nu este prima oară și că traseismul politic reprezintă o boală aprigă. Practic politicienii români nu se orientează după o doctrină în care cred ci după interesele personale pe care le are. Liberalii, prin vocea lui Rareș Bogdan, au afirmat în timpul alegerilor pentru europarlamentare că nu vor primi în partid […]
 • Considerați că ministrul Bode ar trebui să demisioneze după accidentul rutier produs?
  Ministrul transporturilor Lucian Bode a depășit pe linie continuă o coloană de autoturisme. El se deplasa între două întâlniri cu caracter electoral în timpul programului de muncă. Autoturismul în care se afla ministrul și care era condus de către un șofer SPP a intrat într-un gard și a lovit frontal și o altă mașină. Ministrul a fost ușor rănit și nu a necesitat transport la spital. Câteva milisecunde au lipsit ca să vorbim de un accident cu victime. Lucian Bode este ministrul transporturilor în guvernul liberal condus de Ludovic Orban. El ar trebui să se ocupe de construcția de autostrăzi. […]
 • Sondaj. Considerați că ar trebui eliminate pensiile speciale pentru a dubla alocațiile pentru copii?
  Eliminarea pensiilor speciale ar genera suficienți bani la bugetul de stat nu doar pentru dublarea alocațiilor ci chiar pentru triplarea lor. Cu toate acestea introducerea pensiilor speciale a fost ușoară însă eliminarea privilegiilor reprezintă un proces dificil de vointă politică.
 • Sondaj. Credeți că șeful poliției române ar trebui să se vadă noaptea târziu cu infractorii?
  Un scandal de proporții biblice a ieșit la iveală în aceste zile. Platforma adevărul.ro a prezentat o știre în care se prezentau dovezi privind o întâlnire planificată între șefu poliției române, chestorul șef Liviu Vasilescu și reprezentanții unui clan interlop din București. La solicitarea președintelui Klaus Iohannis ministerul de interne a venit cu explicații care pot fi considerate de-a dreptul halucinante: a fost stabilită această întâlnire pentru siguranța publică. A doua zi după întâlnire sute de reprezentanții ai trupelor de intervenție specială au păzit înmormântare lui Pian, membru al lumii interlope, decedat în urma unui conflict dus cu un clan […]
 • Sondaj. Considerați oportună moțiunea de centură pentru căderea guvernului?
  De la începutul acestui an România, ca și întreaga lume, s-a confruntat cu o situația sanitară atipică. Acest lucru a impus restricții de circulație, suspendarea temporară a unor activități, restrângerea unor drepturi civile. Nu se știe dacă acestea sunt cele mai corecte măsuri iar Curtea Constituțională a decis de mai multe ori că deciziile luate de către guvern nu au fost legale și constituționale. Alegerile locale cât și cele parlamentare au fost amânate, asta deși în Europa s-au susținut alegeri în perioada de criză. Amânate din perioada în care numărul de infectări era mic, acum ele se vor desfășura când […]
 • Bine ai venit pe Political.RO
  Bine ai venit pe Political.RO. Aceasta este o platformă independentă de sondare și prezentare a opiniei românilor. Sunt dezbătute cele mai importante teme de actualitate pentru cetățeni, temele momentului. Platforma este una independentă, nu își propune să influențeze ci doar să cerceteze ceea ce cred românii. Platforma reprezintă un proiect media dezvoltat de către Unirea 1918 Media. În fiecare zi vă vom propune spre dezbatere o termă care prezintă importanță pentru români.