Considerați că împotriva lui George Simion se face poliție politică?

View Results

Loading ... Loading ...

George Simion este un tânăr politician român ce a devenit cunoscut datorită activismului civic în ceea ce privește unirea dintre România și Republica Moldova.

Mesajul Basarabia e România este cel mai cunosc mesaj pe care acesta la adus în spațiul public.

Deși a reușit să adune în stradă zeci de mii de români, clasa politică nu a luat nici o măsură așa că s-a decis să se lanseze în politică.

Citește despre cum Nicușor Dan a făcut o afirmație controversată dar adevărată: sunt niște panarame.

Mai întâi a participat ca și independent la alegerile europarlamentare, postură din care a reușit să adune peste 100 000 din voturile românilor. Ulterior a format partidul Alianța pentru Unirea Românilor, un partid nou, plin de oameni tineri.

Se consideră că acest partid este unul naționalist de dreaptă. Ei consideră că sunt doar un partid al tinerilor patrioți români, un partid antisistem, adică împotriva sistemului politic corupt care a devalizat România în ultimii 30 de ani.

Citește și acest articol controversat despre mareșalul Ion Antonescu. A fost el salvatorul evreilor sau un criminal cu sânge rece?

De câteva zile George Simion protestează în Piața Victoriei. El acuză partidele politice parlamentare că se află într-o înțelegere perfectă și doresc să mențină România în sărăcie și hoție.

Asupra lui George Simion au fost executate în aceste zile mai multe perchezii sub diverse pretexte, însă nici o acuzația nu s-a dovedit a fi reală.

Citește și despre cum se face poliție politică împotriva lui George Simion.

 • Sondaj. Considerați că vaccinarea ar trebui să fie obligatorie sau opțională?
 • SONDAJ. Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidențiale, pe cine ați alege?
 • Sondaj. Sunteți de acord cu preluarea de către stat a combinatului siderurgic din Târgoviște?
  Combinatul siderurgic din Târgoviște are o datorie istorică de 40 de milioane de euro. În contul acestei datorii statul român poate redobândi controlul acestui activ prin darea în plată, însă ministrul Claudiu Năsui refuză să facă acest lucru. Vorbim de un combinat ce poate produce 50% din necesarul solicitat pentru piața românească și care ar reduce dependența României de importuri.
 • Sondaj. Sunteți de acord cu decizia guvernului de a interzice țăranilor creșterea a mai mult de 5 porci?
 • SONDAJ. Considerați ca fiind oportună vânzarea Portului Constanța de către guvernul PNL-USR-UDMR?
 • Care este șeful de partid politic în care aveți cea mai mare încredere?
  Încrederea în clasa politică este în scădere, cu toate acestea trebuie să fie cineva în care să vă puneți speranța.
 • SONDAJ. Ar trebui ca Vlad Voiculescu să își prezinte demisia?
 • SONDAJ. Care este partidul pe care îl urâți cel mai mult?
  :
 • SONDAJ. Cine ar trebui să fie președintele PNL: Rareș sau Orban?
 • SONDAJ. Considerați că școala ar trebui depolitizată și numirile directorilor să nu fie politice?
  Fiecare guvernare vine și numește directori de școală care servesc partidul aflat la un moment dat la conducerea țării. Situația aceasta a dus în cele din urmă la falimentul sistemului de educație, puternic afectat de manageri fără competențe deosebite, altele decât că au servit un partid sau altul. Toate partidele vorbesc despre depolitizarea sistemului de învățământ, dar nici unul nu aplică această depolitizare, numai vorbe. Am dori să vedem ce își doresc românii cu privire la acest subiect.
 • SONDAJ. Considerați că RAED ARAFAT ar trebui demis pentru dezastrul din înțământ și sănătate?
  Ministrul învățământului a luat poziție cu privire la momentul la care se vor redeschide școlile și a susținut că el este pentru acest lucru, dar că decizia aparține lui Raed Arafat. Tot mai multe voci se ridică cu privire la înlăturarea secretarului de stat de la ministerul sănătății pe motiv că este principalul responsabil pentru modul defectuos în care a fost condus sistemul de învățământ în ultimii 30 de ani.
 • SONDAJ. Va reuși Donald Trump să mențină puterea în AMERICA?
  Situația în America pare că se complică, principalele instituții americane au fost preluate în forță de către protestatari. Va reuși însă Donald Trump să forțeze instituțiile americane să se răzgândească?
 • SONDAJ. Considerați că elevii ar trebui să se întoarcă în bănci pe 11 ianuarie?
  Părinții, profesorii și elevii consideră la unison că școala online este un mare fiasco și că revenirea în școli reprezintă o necesitate. În toate state Europei școlile au funcționat în mod continuu în perioada de pandemie, măsurile aplicate fiind unele punctuale ce au vizat persoana infectată, grupa din care face parte sau maxim școala unde urma cursurile. În România guvernanții au preferat să închidă școlile și cursurile să fie urmate online, în condițiile în care jumătate din copiii țării nu au acces la mijloace moderne de comunicare. Profesorii și învățătorii consideră că acest an este unul pierdut pentru educația copiiilor […]
 • SONDAJ. Considerați că liberalizarea pieței la energie va crește prețul?
  Din 1 ianuarie 2021 piața de enegie din România va fi una liberă. Guvernul României a anunțat deja, prin ANRE, că prețurile vor crește și cu până la 25%. PSD, PNL, USR și UDMR au cedat presiunilor externe și au dat drumul la prețuri. Acum vom plăti ca în Germania deoarece firmele străine ce au pus mâna pe piața internă pot vinde oriunde în Europa și de ce ar vinde ieftin românilor?
 • SONDAJ. Considerați că Iohannis trebuia să se vaccineze primul și în fața națiunii?
  Primul român care s-a vaccinat a fost o asistentă pe numele său de Mihaela Anghel. Mulți români au criticat faptul că nu este președintele cel care a făcut acest pas și că a indus o stare de nesiguranță prin acest lucru.
 • Semnează petiția: cerem scoaterea lui Sorin Cîmpeanu din guvernul României
  Sorin Cîmpeanu este fost membru al ALDE, apoi al PRO ROMÂNIA, apoi al PNL. Din poziția de membru al PNL a ajuns să fie propus ca membru în guvernul Cîțu pentru postul de ministru al învățământului. Sorin Cîmpeanu este cel care într-un timp record l-a spălat pe Gabriel Oprea de acuzațiile de plagiat care i-au fost aduse.
 • Considerați că Sorin Cîmpeanu este potrivit pentru ministerul învățământului?
  Sorin Cîmpeanu a fost în ALDE, a trecut la PRO ROMÂNIA și acum se află în PNL. De aici a fost premiat cu funcția de premier, asta deși Dacian Cioloș a criticat dur impunerea lui. Sorin Cîmpeanu este cel care l-a grațiat pe Oprea la acuzațiile de plagiat într-un timp record.
 • Credeți că PSD și PNL au făcut blat pentru alegerea lui Ludovic Orban la conducerea camerei deputaților?
  Partidul AUR a acuzat PSD și PNL de blat în alegerea președintelui camerei deputaților. George Simion și-a retras armata din parlament, iar dacă PSD făcea același lucru atunci alegerea lui Orban nu s-ar fi realizat datorită lipsei cvorumului necesar.
 • Considerați potrivită propunerea de premier făcută de PNL: Florin Cîțu?
  Florin Cîțu este propunerea de premier făcută de către PNL și înaintată opiniei publice. Rugăm cititorii să își formuleze o opinie cu privire la acesta.
 • Tu pe cine ai alege premier: Cîțu(PNL), Rafila(PSD), Cioloș(USR) sau Georgescu(AUR)?
  Parlamentul nu a fost încă validat, dar președintele României a chemat deja partidele la consultări politice. Apoi și-a dat seama președintele că parlamentul nu este încă validat și că aceste consultări sunt inutile deoarece nu ai cu cine să discuți formarea unui nou guvern. Important este că acele consultări au fost utile.
 • Considerați util un stadiu de pregătire militară pentru fiecare român?
  În ultima perioadă un partid politic a susținut public utilitatea unui stadiu minim de pregătire militară și care să aibă o durată limitată, spre exemplu de maxim trei luni. Acest stadiu nu ar presupune înrolarea și deplasarea s-ar face către unitate tot așa cum se face către locul de muncă. S-a sugerat modelul Elveției sau al Israelului.
 • SONDAJ. Pe cine ar trebui președintele să pună premier
  Aceste alegeri parlamentare au fost câștigate de PSD, dar majoritatea parlamentară va fi formată de către PNL. Președintele este cel care numește un premier ce trebuie să caute o majoritate parlamentară care să dea guvernul. Vom avea oare un președinte corect și echidistant? Sau renumele de neamț va fi și de această dată încălcat?
 • Surpriza alegerilor parlamentare? Cum presa și sondajele au ascuns procentele AUR!
  AUR nu reprezintă nici o surpriză: dominația pe online era una evidentă. S-a putut vedea astăzi că televiziunea clasică capătă un rol minor, neimportant. Au crezut partidele că este suficient să nu vorbești de un partid ca el să nu existe. Nu a fost așa. Acele televiziuni care critică AUR, acum câteva zile nu dădeau nici de bine, nici de rău. Acum dau de rău, de parcă asta ar convinge pe români. AUR nu a apărut de nicăieri, AUR exista, dar a fost neglijat de televiziuni și de sondaje. Acest lucru reconfirmă utilizarea analizei de piață doar ca mijloc de […]
 • Președintele României intervine frecvent în bătălia politică internă. Ar trebui Iohannis demis pentru încălcarea constituției?
  Președintele României se comportă mai mult ca și președintele PNL. În lipsa unui lider politic capabil să ridice partidul, Klaus Iohannis forțează intervenția sa în viața politică internă încălcând astfel constituția țării și care cere să îi reprezinte pe toți românii. Din acest punct de vedere Iohannis nu este cu nimic mai presus decât fostul președinte, Traian Băsescu, care de asemenea folosea funcția publică pentru a putea ajuta partidul care îl generase: PDL. Acum PDL nu mai există, a fost închis de către electorat, însă s-a ascuns în PNL, partid pe care l-a preluat aproape în totalitate. Așa cum se […]
 • SONDAJ. Sunteți de acord ca Diana Șoșoacă să vă reprezinte în parlament din partea AUR?
  : Avocatul Diana Iovanovici Șoșoacă candidează pentru postul de senator în Iași din partea AUR. Ea s-a alăturat patriotului George Simion într-un proiect politic nou, cu oameni tineri și profesioniști. Diana Șoșoacă și George Simion sunt doi luptători pentru drepurile românilor cunoscuți.
 • Sunteți de acord să vă vaccinați împotriva covid?
  Începând cu luna decembrie în lume începe vaccinarea oficială împotriva noului tip de virus. Nu știm încă dacă și când serul va ajunge și în România.
 • Cu ce partid vei vota în duminica alegerilor?
 • Pe cine vor alege moldovenii președinte în turul II?
  În această duminică a avut loc turul I al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova. Igor Dodon a fost depășit la limită de către Maia Sandu. Surpriza a fost reprezentată de alegătorii din Europa și care au venit în număr mare la vot.
 • Considerați că imunitatea parlamentară ar trebui eliminată?
  Daniel Bănicioiu este acuzat de către procurori de acte foarte grave de corupție. De 30 de ani de se tot discută despre imunitatea parlamentară, această devenind modul prin care politicienii corupți se ascund de justiție.
 • Ar trebui ca BOR să permită pelerinajele creștine în timpul pandemiei?
  Societatea românească este iar împărțită de clasa politică și alte instituții românești. Poate statul român lua măsuri dictatoriale fără consultarea celor afectați, mai ales dacă vorbim de limitarea unor drepturi fundamentale?
 • Sondaj. La credință și în biserică NU este voie dar la vot DA?
  : Guvernul României a întrerupt pelerinajul anul ce se desfășura la Iași pentru celebrarea sărbătorii sfintei Parascheva. Dar nu este această măsură un dublu standard din moment ce cu doar câteva zile înainte președintele și toți politicienii ne îndemnau la vot într-un număr impresionant că este sigur? Sunt românii mințiți și se împiedică accesul lor la credință sau au fost mințiți să vină la vot, dad votul nu a fost sigur și tocmai de aceea a crescut numărul de îmbolnăviri?
 • Rezultate. Peste 95% cred că AUR va intra în parlament
  În cadrul unui sondaj realizat de către Political.RO peste 95% dintre respondenți au declarat că ei consideră că partidul condus de către George Simion, AUR, va intra în parlament. Alegerile parlamentate se va vor desfășura pe data de 6 decembrie. Iată mai jos sondajul: 95% cred că AUR va intra în viitorul parlament.
 • Guvernul român să dea bani la presă sau către spitale?
  : Guvernul României a dat zeci de milioane de euro către presa din România. Este vorba de o subvenție fățisă pentru susținerea în campania electorală. În acest timp crește numărul de persoane infectate și mai ales al celor care au intrat la terapie intensivă. Locurile sunt aproape ocupate și vine o criză majoră în sănătate. Problema la locurile de terapie intensivă este aceea că ele se ocupă și multe vieți nu se vor putea salva. Guvernul Orban a avut suficient timp ca să investească în spitale dar nu a făcut acest lucru.
 • Are șanse AUR-ul lui George Simion să intre în parlament?
  Astăzi a avut loc în București o manifestație care a surprins pe toată lumea: mii de persoane cu steaguri tricolor au cerut Dreptate pentru România. Este vorba de membrii de partid și simpatizanții AUR, Alianța pentru Unirea Românilor. AUR este un partid nou apărut condus de către George Simion și Claudiu Târziu. Sondajele de opinie ocolescu acest partid antisistem, iar presa tradițională evită să amintească de el. Cu toate acestea peste 3 000 de români au ieșit astăzi în stradă ca să susțină noua mișcare politică. Peste 2 luni au loc alegerile parlamentare. Votul din data de 6 decembrie este […]
 • Care partid politic a ieșit câștigător din aceste alegeri locale?
  În această duminică s-au încheiat alegerile locale pentru stabilirea celor care vor conduce localitățile și județele în următorii 4 ani. În fața cetățenilor s-au prezentat partide vechi precum PSD, PNL, UDMR dar și partide noi precum Alianța USR PLUS și AUR(Alianța pentru Unirea Românilor). Bătălia a fost una puternică, în care cei care au dominat România în ultimii 30 de ani au încercat să se impună prin forță și de multe ori prin fraudă. Cu toate acestea au avut loc schimbări majore, relevante, mulți primari și președinți de consilii județene și-au pierdut funcția.
 • Sondaj. Considerați că PSD, PNL sau USR pot scoate România din colapsul administrativ actual?
  În această duminică vor avea loc alegeri locale. Românii vor trebui să își aleagă primarii, consilierii și pe cei care conduc județele țării. La 30 de ani de la revoluția oferta politică nu este modificată. PSD, PNL și USR conduc România dar se face mai mult circ decât administrare. Partidele nu reprezintă pe români ci grupurile interne de interese.
 • Considerați că România ar trebui să taie tăierile de păduri timp de 5 ani?
  În ultimii ani, o dată cu deschiderea fabricilor austriece de prelucrare a lemnului, cantități impresionante de păduri sunt tăiate în mod ilegal. În cele din urmă ele ajung la gaterul austriac fie cu acte false fie sub forma unor importuri fictive de material lemnos. Se estimează că peste 70% din tăierile de păduri se fac în România în mod ilegal. Situația a devenit una catastrofală și pare că numai o măsură radicală ar mai putea opri acest proces.
 • Sondaj. Se face politică împotriva lui George Simion?
  George Simion este un tânăr politician român ce a devenit cunoscut datorită activismului civic în ceea ce privește unirea dintre România și Republica Moldova. Mesajul Basarabia e România este cel mai cunosc mesaj pe care acesta la adus în spațiul public. Deși a reușit să adune în stradă zeci de mii de români, clasa politică nu a luat nici o măsură așa că s-a decis să se lanseze în politică. Citește despre cum Nicușor Dan a făcut o afirmație controversată dar adevărată: sunt niște panarame. Mai întâi a participat ca și independent la alegerile europarlamentare, postură din care a reușit […]
 • Considerați că 3kM de cale ferată în 30 de ani reprezintă o performanță notabilă?
  Președintele României, Klaus Iohannis, împreună cu premierul României, Ludovic Orban, au inaugurat astăzi o bucată de cale ferată ce va asigura legăta între Gara de Nord și aeroportul Otopeni. Așa cum spunea și președintele Klaus Iohannis această cale ferată reprezintă singurii 3kM de cale ferată recepționați după 30 de ani de democrație. Nu mai punem aici faptul că mii de kilometri au fost abandonați și nu mai sunt utilizabili.
 • Sondaj. Sunteți de acord să reducem numărul de parlamentari la 150 și de restul să construim autostrăzi?
  La momentul de față există 465 de parlamentari împrăștiați prin multe partide politice și prin două camere: Senat și Camera Deputaților. Ambele camere sunt greoaie, procesul legislativ este dificil, parlamentarii mai mult stau decât muncesc. România cheltuie anual sute de milioane de euro pentru a putea acoperi birourile de parlamentari. Ce s-ar putea face cu acești bani? Păi am putea construi autostrăzi sau spitale regionale moderne în care românii să fie tratați.
 • Sondaj. Sistem antiaerian vechi de 50 de ani sau dublarea alocațiilor pentru copii?
  România a recepționat astăzi un sistem antiaerian de rachete Patriot. Sistemul nu și-a dovedit niciodată eficiența în cadrul unui conflict armat, el fiind mai vechi de 50 de ani. Există câteva state ce au dispus de acest sistem de apărare antiaeriană dar cei care l-au comandat au sfârșit sub o ploaie de bombe trimise de americani sau de către ruși… Sigur că americanii au spus că i-au făcut un upgrade, dar gândeți și voi singuri ce înseamnă să faci upgrade unei mașini de acum 50 de ani sau unul calculator de acum jumătate de secol. Cam toți românii pricep că […]
 • VOTAȚI apoi SHARE. Ar trebui ca Mandachi să se bată cu Godină în ring?
  Schimb extrem de dur purtat în mediul online între antreprenorul Ștefan Mandachi și polițistul bugetar Marian Godină. Ambii sunt văzuți de către români ca doi mari eroi, însă se pare că România este prea mică pentru cei doi. Și-au aruncat între ei cuvinte grele, nervoase, poate chiar incalificabile: nemasturbat, pervers, bișnițar, mucea, miliționer, vibrator… Vedeți pe 4media.INFO tot discursul plin de ură și injective.
 • Eșecul lor, nu al nostru: 9 ani întârziere pentru construcția metroului din Drumul Taberei
  Astăzi zeci de politicieni s-au prezentat la gura de metrou din Drumul Taberei pentru a putea face poză cu una din principalele minuni ale lumii contemporane: întârzierea cu doar 9 ani a finalizării lucrărilor la metroul din Drumul Taberei. Dar atenție, circulația metroului pentru publicul larg nu este încă accesibilă, s-a făcut doar puțin teatru înainte de alegerile locale. Da, ați auzit bine, 9 ani nu este termenul de execuție ci perioada cu care s-au întârziat niște lucrări ce au fost începute în timpurile străvechi ale lui Ceaușescu. În această perioadă partidul comunist chinez a construit zeci de mii de […]
 • Ar trebui copiii să poarte mască în școli?
  De luni se începe școala în România. Pandemie nu a trecut, numărul de persoane infectate și decedate este într-o creștere rapidă. Persoanele cele mai sensibile sunt cele în vârstă, dar și persoane fără nici o problemă medicală pot fi afectate. Numărul de cazuri identificate la copii este extrem de scăzut, neglijabil. Cu toate acestea s-au instaurat măsuri speciale în școli. Se pune întrebarea logică dacă cei mici ar trebui să poarte mască și dacă acest lucru nu va face mai mult rău decât bine sănătății copiilor. Nu va fi afectat negativ și procesul educativ?
 • Guvernul liberal ar trebui să dubleze alocațiile sau să subvenționeze Untold și Neversea
  Guvernul României a refuzat să aplice o lege votată de parlament și care viza dublarea alocațiilor pentru copii de la 150 de lei până la 300 de lei. În acest timp liberalii au dat zeci de milioane de euro subvenție către ziarele și televiziunile din România, șpagă pentru atitudinea pozitivă față de partid. Credeați că nu are guvernul bani? Atunci de ce se împrumută cu 1000 de euro pe secundă? Știți ce și-au mai propus liberalii: sa subvenționeze, adică să întrețină, să dea bani de la români, pentru festivalurile profitabile Untold și Neversea precum și altele asemenea. Vorbim de festivaluri […]
 • Sunteți de acord ca finanțarea de către stat a partidelor politice să continue?
  Aproape 60 de milioane de lei este suma primită în septembrie de către partidele politice ca și subvenție din partea statului român. Deși este o sumă impresionantă de bani ea reprezintă doar fracția lunară. Partidele folosesc acești bani pentru a-și consolida puterea și nu pentru a da românilor o bună guvernare. Ce se putea face cu această sumă mare de bani? În primul rând se puteau crește alocațiile pentru copii sau s-ar fi putut construi grupuri sanitare pentru școlile din satele abandonate de autorități. În România lucrului bine făcut peste 30% din școli nu au grupuri sanitare civilizate și peste […]
 • Considerați că poliția și judecătorii ar trebui să fie mai duri cu membrii clanurilor interlope?
  În ultima perioadă de timp observăm un val al fărădelegilor comise de membri ai clanurilor interlope. Vedem asasinate, răfuieli cu pistoale, cuțite și săbii, vedem crime făcute la comandă. Nimic nu mai pare astăzi sigur și peste acest lucru vedem polițiști și procurori stând la aceeași masă cu clanurile interlope, vedem politicieni ce se văd cu persoane rău famate, vedem membri au poliției române ce se întâlnesc în miez de noapte cu clanurile interlope. Poliția nu doar că pare că a scăpat de sub mână acest fenomen, dar în majoritatea cazurilor se pare că vorbim de complicitate.
 • Putea Oprișan să construiască un domeniu de 3 milioane de euro din muncă cinstită?
  Marian Oprișan, declarat baron de Vrancea, unul dintre ultimii baroni ai României alături de Gheorghe Flutur, are un domeniu de 3 milioane de euro. Sâmbătă după amiază Marian Oprișan a avut o vizită mai puțin așteptată : un grup de tineri au protestat în fața casei. Protestul a fost organizat de către George Simion, copreședintele AUR. Acesta a cerut poliției să nu mai amendeze pe români și să apere pe infractori. George Simion a cerut explicații publice cu privire la averea fabuloasă realizată de Oprișan pe numele mamei sale. Conform declarației de avere Oprișan nu este proprietarul domeniului ci mama […]
 • Sunteți de acord cu traseisemul politic de la PSD la PNL?
  În timpul votării moțiunii de cenzură patru din parlamentarii PSD nu s-au prezentat la ședință. S-a decis excluderea lor din partid. Dar nu aceasta este coliga de pe tort ci faptul că aceștia au plecat imediat după moțiunea de cenzură de la PSD la PNL. Să nu uităm că nu este prima oară și că traseismul politic reprezintă o boală aprigă. Practic politicienii români nu se orientează după o doctrină în care cred ci după interesele personale pe care le are. Liberalii, prin vocea lui Rareș Bogdan, au afirmat în timpul alegerilor pentru europarlamentare că nu vor primi în partid […]
 • Considerați că ministrul Bode ar trebui să demisioneze după accidentul rutier produs?
  Ministrul transporturilor Lucian Bode a depășit pe linie continuă o coloană de autoturisme. El se deplasa între două întâlniri cu caracter electoral în timpul programului de muncă. Autoturismul în care se afla ministrul și care era condus de către un șofer SPP a intrat într-un gard și a lovit frontal și o altă mașină. Ministrul a fost ușor rănit și nu a necesitat transport la spital. Câteva milisecunde au lipsit ca să vorbim de un accident cu victime. Lucian Bode este ministrul transporturilor în guvernul liberal condus de Ludovic Orban. El ar trebui să se ocupe de construcția de autostrăzi. […]

Contact Us