Sondaj. Se face politică împotriva lui George Simion?

Considerați că împotriva lui George Simion se face poliție politică?

View Results

Loading ... Loading ...

George Simion este un tânăr politician român ce a devenit cunoscut datorită activismului civic în ceea ce privește unirea dintre România și Republica Moldova.

Mesajul Basarabia e România este cel mai cunosc mesaj pe care acesta la adus în spațiul public.

Deși a reușit să adune în stradă zeci de mii de români, clasa politică nu a luat nici o măsură așa că s-a decis să se lanseze în politică.

Citește despre cum Nicușor Dan a făcut o afirmație controversată dar adevărată: sunt niște panarame.

Mai întâi a participat ca și independent la alegerile europarlamentare, postură din care a reușit să adune peste 100 000 din voturile românilor. Ulterior a format partidul Alianța pentru Unirea Românilor, un partid nou, plin de oameni tineri.

Se consideră că acest partid este unul naționalist de dreaptă. Ei consideră că sunt doar un partid al tinerilor patrioți români, un partid antisistem, adică împotriva sistemului politic corupt care a devalizat România în ultimii 30 de ani.

Citește și acest articol controversat despre mareșalul Ion Antonescu. A fost el salvatorul evreilor sau un criminal cu sânge rece?

De câteva zile George Simion protestează în Piața Victoriei. El acuză partidele politice parlamentare că se află într-o înțelegere perfectă și doresc să mențină România în sărăcie și hoție.

Asupra lui George Simion au fost executate în aceste zile mai multe perchezii sub diverse pretexte, însă nici o acuzația nu s-a dovedit a fi reală.

Citește și despre cum se face poliție politică împotriva lui George Simion.

Mihai Vasilescu
Mihai Vasilescu