Sondaj. În cazul unui referendum pentru demiterea lui Klaus Iohannis ați vota Da sau NU?

Sondaj. În cazul unui referendum pentru demiterea lui Klaus Iohannis din funcția de președinte ați vota pentru demiterea acestuia?

View Results

Loading ... Loading ...

Președintele Klaus Iohannis se află la al doilea mandat de președinte, dar aceste sunt încărcate cu numeroase crize și eșecuri.

Nici unul din proiectele majore lansate de către președinte nu a avut vreo finalitate, fie că vorbim despre România Educată, România Bunului Simț sau România Verde. Președintele are prostul obicei ca la fiecare câte luni să mai anunțe un mare proiect, deși precedentul nici nu a început.

Românii consideră că acesta este principalul vinovat pentru situația grea în care se află țara, cu o inflație care are două cifre și cu o datorie externă ce s-a triplat în mandatele sale.

Ce șanse sunt ca președintele Klaus Iohannis să fie demis în cadrul unui referendum național?

Primul mandat de președinte al lui Klaus Iohannis a început în anul 2014, atunci când avea să îl învingă pe Victor Ponta în finala de la prezidențiale.

Al doilea mandat de președinte al lui Klaus Iohannis a început în anul 2019, atunci când avea să facă un aranjament cu PSD și să o învingă pe Viorica Dăncilă în finală.

Mihai Vasilescu
Mihai Vasilescu