Primarii vor primi pensie specială de la PSD după alegeri. Premii pentru aleșii țării

Guvernarea sărăciei PSD-PNL are grijă de agenții săi electorali și ignoră problemele românilor – salariile primarilor sunt programate să crească semnificativ în 2025, an electoral.

Această decizie vine în contextul în care PSD, ca parte a guvernării alianței cu PNL, își arată din nou suportul față de primari, promițându-le nu doar creșteri salariale, ci și pensii speciale începând cu 2024.

PSD se poziționează astfel ca un susținător fidel al primarilor, argumentând că aceste creșteri sunt merituoase, date fiind performanțele administrative ale acestora.

ROMÂNII ÎN SĂRĂCIE. PSD-IȘTII ÎN LUX

Cu toate acestea, această politică ridică semne de întrebare serioase cu privire la prioritățile guvernării, într-un moment în care discrepanțele economice și sociale din societatea românească se adâncesc.

Mai mult, introducerea pensiilor speciale pentru primari din 2025, într-un moment apropiat de alegeri, pare să nu fie o coincidență. Această strategie este evident o mită electorală, sugerând că succesul în alegeri vine la pachet cu beneficii materiale substanțiale.

Această politică de creștere salarială și de acordare a pensiilor speciale pentru primari, în condițiile în care largi segmente ale populației se confruntă cu dificultăți economice, evidențiază o lipsă de echitate și de sensibilitate din partea guvernării.

Pe de o parte, românii luptă să supraviețuiască cu creșteri de pensie minime, iar pe de altă parte, oficialii locali sunt recompensați generos.

Este clar că această decizie nu face decât să adâncească nemulțumirea românilor față de guvernarea sărăciei PSD-PNL, unde prioritățile sunt distorsionate, iar sistemul corupt este orientat mai mult către interesul de partid decât către binele comun.

Mihai Vasilescu
Mihai Vasilescu