Olguța Vasilescu este disperată: și-a pus angajații să îl huiduie pe Simion

Olguța Vasilescu este disperată: și-a pus angajații să îl huiduie pe Simion. Actualul primar al Craiova a încercat astfel să se opună intenției partidului AUR de a organiza o conferință de presă pentru a-și lansa candidații la alegerile locale.

Așadar, o manifestație electorală pașnică și firească pentru orice partid politic a fost transformată într-un adevărat circ, simpatizanții AUR fiind blocați de jandarmii care au înconjurat primăria la ordinele primarului Olguța Vasilescu. Mulți dintre protestatari, angajați la stat, au fost forțați să boicoteze AUR pentru a nu își pierde locul de muncă.

„Disperarea e mare aici, la Craiova, unde mafia și „La Famiglia” s-au reunit în familia Vasilescu-Manda. Au trimis instigatori în rândurile noastre, cu portavoci, plătiți din banii primăriei, ca să facă deranj. Au încercat să ne trimită tot felul de intruși în rândurile noastre ca să deturneze această conferință de presă, ca să deturneze partidul AUR în Dolj, să ne preia PSD. Nu suntem de preluat. PSD și-a bătut joc de 34 de ani și de România, și de Dolj, și de Craiova. Ei au fost la conducere în acest județ! Își bat joc de niște oameni amărâți, le-au dat câte o sute de lei ca să ne strice lansarea candidatului nostru, singurul care se poate bate cu Lia Olguța Vasilescu.

Nu îți merge, Olguța, noi nu suntem vânzători! Te doare că avem singurul candidat care nu este în buzunarul tău și nu este controlat de tine! Te doare că în Consiliul Local sunt voci care ți se împotrivesc! Te doare că nu e dictatură și unanimitate cum își plăcea ție în Partidul Unic Comasat”, a declarat președintele AUR, George Simion, în cadrul conferinței de presă.

Candidatul AUR la primăria Municipiului Craiova, Marian Vasile, cu o experiență vastă în administrația publică, se va lupta cu mafia PSD din județ, fiind principalul contracandidat al Liei Olguța Vasilescu, cea care a transformat orașul într-o discotecă, fără a ține cont de nevoile reale ale craiovenilor.

„Nu credeam că după 16 ani de activitate în Consiliul Local Craiova o să fiu nevoit să trec de o barieră de jandarmi, să îmi fie ruptă cămașa ca să ajung aici. De asta candidez. O să vedeți în jurul nostru, la AUR Craiova, oameni competenți, care au dat dovadă că au făcut ceva în viață, profesori, mici antreprenori, de asta am decis să candidez. Pentru că acum e condusă Craiova de o familie de baroni. Ca să își păstreze privilegiile i-a adus pe acești craioveni, pe care îi respect, au fost aduși aici doar pentru ca unii să își păstreze privilegiile. O să fie o campanie grea, mă voi lupta până la ultima picătură de sânge pentru a transforma Craiova în ce trebuie să fie: inima vibrantă a Olteniei”, a susținut Marian Vasile în fața simpatizanților AUR.

Deputatul Ringo Dămureanu va fi candidatul AUR la Consiliul Județean.

„Provin dintr-un sat care a existat de-a lungul deceniilor datorită unui sistem de irigații pe care sistemul PSD l-a distrus și nu l-a mai refăcut de 33 de ani. Avem nevoie de investiții în agricultură, avem nevoie să ne punem pe picioare forța de muncă, de reindustrializare. Trăim într-un județ unde nici măcar copiii nu sunt bine primiți. Din 2016 cer autorităților locale ca acești copii să aibă acces gratuit în muzee. Nu există nimic în interesul cetățenilor. Dar vedem cum sunt aruncați pe geam milioane de euro. Vedem cum Olguța Vasilescu aruncă sute de apartamente pentru tineri pe geam din bani publici, plătind anual distracție și petreceri doar ca să își alimenteze cultul personalității. Vedem cum și la Consiliul Județean se aruncă milioane de euro pentru doar 24 de microbuze, peste 7 milioane de euro, când noi am venit aici cu 20 de microbuze școlare AUR și pe care au refuzat să le primească gratuit”, a declarat Ringo Dămureanu, în conferința de presă.

editor
editor