Mintea lui Ciolacu: cu salariul unui șofer hrănești 3 familii

Într-un atac deplasat asupra șoferilor din construcții, Marcel Ciolacu a dezvăluit nu doar o ignoranță crasă față de realitățile muncii grele, dar și o indiferență șocantă față de straturile vulnerabile ale societății.

Prin afirmarea că șoferii „câștigă o sută de milioane”, liderul PSD aruncă în batjocură nu doar o profesie întreagă, ci și dificultățile cotidiene ale românilor.

Covrigarul de Buzău nu este la prima gafă, anterior acesta a declarat că „o familie poate trăi decent cu un venit de 3.000 de lei pe lună”, adică un șofer din România poate hrăni nu mai puțin de … 3 familii.

Acest episod nu este decât un simptom al unei boli mai vaste: alianța toxică PSD-PNL și un sistem politic care, de 34 de ani, jonglează cu destinele a milioane de oameni, fără o înțelegere adecvată a realității.

Această declarație a lui Ciolacu nu doar că trădează o deconectare alarmantă de realitate, dar și subliniază o problemă endemică în politica românească: o clasă conducătoare adesea mai preocupată de propriile interese decât de binele colectiv.

Este o oglindă a unei alianțe PSD-PNL care a eșuat în a aduce schimbări semnificative și necesare românilor.

Mihai Vasilescu
Mihai Vasilescu