Coaliția PSD-PNL se apropie de 35%. Românii urăsc acești monștri

Este clar ca in 2024 va fi un vot al răzbunării. Romanii s-au saturat de bătaia de joc pe care PSD si PNL, de multe ori cu ajutorul UDMR, au făcut-o fata de romani de mai bine de 34 de ani. Marcel Ciolacu demonstrează încă o data ca este un lider incapabil, ducând cele doua partide la un minim istoric.


Referitor la Euparlamentare, situația conform sondajelor europene sta in felul următor. AUR este pe primul loc, urmând sa ia 12 mandate de europarlamentari. Asta este o adevărata surpriza pe scena politica internaționala, deoarece AUR este un partid nou apărut, mai exact in 2019, iar urcarea partidului in sondaje este absolut uimitoare. Asta demonstrează ca exista o stabilitate si din punct de vedere al structurilor de partid care reușesc sa tina foarte mulți oameni aproape. Intre timp popularitatea marii coaliții a râului formata din PSD si PNL este într-o continua scădere. Se preconizează că PSD va cobora pe locul doi cu 9 mandate de europarlamentari, iar PNL va fi pe locul 3 cu 8 mandate de europarlamentari.

PSD pierde primul loc in fata partidului AUR. Asta spun sondajele europene realizate de Europe Elects pentru publicația Euractiv. PSD si PNL in momentul de fata abia de mai aduna împreuna 42%. Asta demonstrează clar ca Romanii s-au saturat de corupția care a luat amploare in cele doua partide, sa nu mai vorbim despre faptul ca s-a dat de pământ cu doctrina politica, dar si cu onoarea celor doua partide, din cauza ca pana mai ieri erau dușmani de moarte, din toate punctele de vedere, iar acum si-au dat mana pentru a nu pierde puterea in fata AUR. Din păcate pentru PSD si PNL, daca cifrele rămân aceleași si pentru parlamentare (deși cu timpul cele doua partide scad tot mai rău in sondaje ) nu vor mai putea face o mojoritate nici măcar cu UDRM, aceștia fiind cotați in continuare la 5%.

Mihai Vasilescu
Mihai Vasilescu