Ciolacu dă garanții primarilor că și ei vor avea pensii speciale din 2025

Partidul Social Democrat (PSD), sub conducerea lui Marcel Ciolacu, face o demonstrație flagrantă de cinism și nepăsare față de principiile echității sociale. Refuzul lor de a elimina pensiile speciale ale primarilor din codul administrativ este nu doar un act de iresponsabilitate fiscală, ci și o insultă la adresa cetățenilor obișnuiți, care se zbat sub povara taxelor.

Ciolacu își continuă jocul dubios, promițând pensii speciale primarilor, dar doar după alegeri, într-o încercare transparentă de a cumpăra loialitatea și de a evita furia publică. Este un gest care trădează nu doar o lipsă de integritate, ci demonstrează că PSD este o grupare mafiotă, concentrată exclusiv pe interese de grup.

Această decizie este un exemplu clar de politici iresponsabile promovate de PSD, unde bunăstarea unei minorități este plasată deasupra nevoilor majorității. Românii vor fi cei care vor plăti prețul acestei decizii, într-un moment în care discrepanțele sociale și economice sunt deja alarmante.

Este momentul ca cetățenii să respingă această abordare toxică a PSD și să ceară demisia acestui guvern anti-românesc.

Refuzul de a elimina pensiile speciale este nu doar o problemă de politică internă, ci un simptom al unei mentalități politice corupte și autointeresate. PSD, sub Ciolacu, nu doar că își bate joc de principiile democratice, dar își și trădează electoratul, demonstrând o lipsă totală de respect față de adevăratele nevoi ale României.

Mihai Vasilescu
Mihai Vasilescu