AUR a donat 20 de mii de ghiozdane complet echipate elevilor din țară

Alianţa pentru Unirea Românilor a lansat, marţi, campania „Ghiozdănelul de aur”, în cadrul căreia va dona 20.000 de ghiozdane complet echipate către copii din comunităţile locale din întreaga ţară.

George Simion, președintele AUR: Bună ziua, bine v-am găsit! Organizăm această conferință de presă cu ocazia unui nou proiect social pe care AUR îl susține prin membrii și simpatizanții săi de aici, din Piața Victoriei, din fața Guvernului. Trimitem peste 20.000 de ghiozdane școlare pentru elevi defavorizați din toate județele țării, clasele I/IV. Transmitem un mesaj lui Marcel Ciolacu să demareze cât mai repede procedurile pentru programul Cornul și laptele, pentru că pe 11 septembrie, la începutul școlii, acest program nu este încă trecut de toate procedurile și licitațiile de rigoare.

Și, sunt mulți, mulți copii amărâți care frecventează școala pentru acel corn și acel lapte așa cum sunt ele. Nemaivorbind că va trebui să umble Guvernul României prin ordonatorii de credite din acest program, prin consiliile județene, la calitatea cornului și a laptelui. Da, să-l pornească dacă nu se mișcă Marcel Ciolacu. Nici cu acest program, după cum nici microbuzele pe care noi dorim să le donăm către școli și avem deja 20 de primării din mediul rural care ne-au cerut aceste microbuze, probabil vor ajunge să fie organizate licitațiile în lunile noiembrie/decembrie. Acest nou program social pe care AUR îl organizează vine ca urmare a campaniilor desfășurate în această vară, când am ajuns în 2.300 de localități. România nu este numai cea pe care o vedeți la București, la Timișoara sau la Cluj.

România este un întreg și trebuie să avem grijă de toți ai noștri. E un efort uriaș pe care l-au făcut colegii mei, membrii și simpatizanții AUR este o formă a noastră de a da un exemplu și este o formă de a întoarce contribuabililor români un pic din taxele și impozitele pe care le plătesc, taxe și impozite mult prea mari, taxe și impozite care nu sunt folosite corect de statul român, prezentat de președintele țării ca fiind unul eșuat

Mihai Vasilescu
Mihai Vasilescu