Alianța pentru Unirea Românilor se angajează să contracareze politicile economice falimentare promovate de premierul Marcel Ciolacu în perspectiva alegerilor pentru Parlamentul European din anul viitor. AUR susține că PSD și PNL împovărează poporul român prin eliminarea facilităților fiscale în domeniile IT, agricultură, horeca și construcții.

Alianța pentru Unirea Românilor se angajează să contracareze politicile economice falimentare promovate de premierul Marcel Ciolacu în perspectiva alegerilor pentru Parlamentul European din anul viitor. AUR susține că PSD și PNL împovărează poporul român prin eliminarea facilităților fiscale în domeniile IT, agricultură, horeca și construcții.Guvernul condus de Ciolacu încearcă să acopere deficitul bugetar colosal prin creșterea taxelor, dar acest lucru pune în pericol economia și veniturile românilor.

În loc să sporească resursele bugetare, politicile PSD și PNL vor duce la prăbușirea consumului, determinând scăderea puterii de cumpărare a românilor și, implicit, o diminuare rapidă a încasărilor din taxe și impozite.Pe fondul faptului că PSD și PNL cheltuiesc fără discernământ banii publici pe pensii speciale și salarii exorbitante pentru privilegiați, românii sunt deja nevoiți să plătească mai mult, chiar și pentru produsele considerate de bază. PSD și PNL îi sărăcesc pe români.

Marcel Ciolacu este un politician mult mai supus decât Klaus Iohannis în fața intereselor Occidentului, iar consecințele se văd prin faptul că românii încă trebuie să obțină vize pentru a călători în SUA și sunt excluși din spațiul Schengen. PSD-ul suferă pierderi considerabile în rândul electoratului și acesta migrează către AUR.

În 2024, mulți votanți ai PNL și USR vor alege să voteze pentru AUR. AUR va câștiga alegerile europarlamentare într-un context în care PSD și PNL se erodează la guvernare, iar partidele mici neomarxiste se distrug reciproc.

Mihai Vasilescu
Mihai Vasilescu